måndag 4 april 2011

Riksstämman 2011 i Borås

Riksstämman hålls i år den 3-5 juni på Sven Eriksonsgymnasiet i centrala Borås. Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kommer att delta under stämmohelgen.
Anmälan och mer information om program, resor och logi finns HÄR.
Riksstämman är ett tillfälle att mötas, diskutera och knyta nya kontakter. Det är också ett tillfälle att påverka hur Djurens Rätt ska utvecklas, vad vi ska arbeta med de kommande åren och vem som ska sitta i förbundsstyrelsen. Riksstämman är vårt högsta beslutande organ och därför livsviktig för demokratin i vår organisation.
Nytt för i år är att vi kommer använda oss av påverkanstorg under stämman, samt fatta beslut om en fyraårig verksamhetsplan. Information om hur påverkanstorg fungerar kommer skickas ut tillsammans med riksstämmohandlingarna i början av maj, men finns redan nu här på hemsidan.
All servering är vegansk. Under stämmoförhandlingarna finns det fika från The Coffe House i Jönköping (http://www.coffehouse.se). Om du är allergisk mot något, glöm inte att meddela det när du anmäler dig.

Om du har frågor

Kontakta Benny Andersson, tf verksamhetschef på tel 031-775 95 80 eller e-post benny.andersson@djurensratt.se.
Utförligare program, riksstämmohandlingar, kartor m m kommer att skickas ut till samtliga anmälda i god tid innan stämman.
Ser fram emot att träffas i Borås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar