måndag 11 april 2011

Snart Påsk

Snart är det påsk och vi är i full färd med att dela ut de sista påskrecepten.

Tänkte passa på att bjuda på en liten förrätt redan nu.

Tofucocktail med tångkaviar
Till 4 stora coctails:

150 gram marinerad tofu
2 dl gröna ärter
½ rödlök
4 msk majonnäs (Plamil el. Kavlis fettfria)
4 msk havregrädde (Oatly)
2 tsk hackad dill
1 limefrukt
1 krm citronpeppar
1 nypa salt
4 tsk tångkaviar
4 cocktailtomater
salladsblad

Förväll ärterna i kokande vatten 1 minut. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av. Hacka rödlöken och dillen superfint. Torka av och tärna tofun. Blanda grädde och majonnäs i en skål. Tillsätt dill och rödlök. Pressa i en halv lime. Rör ner ärter och tofutärningar och smaka av med salt och citronpeppar. Fyll i cocktailglas och lägg på en tesked tångkaviar i varje.






















Recept och bild är hämtat från http://veganbidraget.blogspot.com/2009/04/tofucocktail-med-tangkaviar.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar